“Mit Szólnál Hozzá, Ha Fognám A Kezed, Amíg Te

Megalapozod A Saját

Anyagi Biztonságodat!”

Tedd Meg Az Első Lépést

A Jövő Pénze Felé!

CSATLAKOZZ MOST!

És Váltsd Be A 2 Bónuszod!

Tudtad?

Azok a 20 éves tinik, akiket az Instagramon látsz drága autóval lefotózva, és akikre egy kicsit irigykedsz is, mert nekik bejött az élet…

Egy hazugság.

Számtalan ilyen hamis világban élő ál-influencer próbál rávenni Téged arra, hogy egy „titkos és bizonyított formula” segítségével akár Te is élheted az ő életüket, már napokon belül.

Ez valljuk be, túl szép, hogy igaz legyen.

Azért tudnak fényűző életet élni, mert egy túlárazott és semmitmondó „coaching session” megvételével becsapják a hiszékenyeket, akik gyorsan szeretnének pénzhez jutni.

Kapzsik vagyunk és egyfolytában csak a rövidítéseket keressük azon a hosszú úton, amely a tényleges gyarapodás felé vezetne.

A Bitkurzus célja, hogy egy életen át felhasználható gondolkodásmódot alakítson ki a magát fejleszteni vágyó átlagemberben.

Nem kell semmilyen végzettség ahhoz, hogy értsd a pénzügyeidet.

Sőt, már általános iskolában tanítani kellett volna, mi a pénz és hogyan használd…

A tananyag elsajátítása során biztos tudásod lesz a jelenlegi pénzügyi rendszerrel kapcsolatban, így hozzon bármit is a jövő, meg fogod állni a helyed.

Legyen szó egy baráti beszélgetésről vagy egy ígéretesnek tűnő befektetési lehetőségről… A kezedben lévő tudás segítségével a lehető legjobb döntéseket fogod majd meghozni.

Minden Nap Megkapom Ezt A Kérdést:

“Roli! Szeretnék Bitcoint Venni, Mégis Hol Kezdjem?”

Az igazság az, hogy ameddig nem rendelkezel kellő ismerettel a témával kapcsolatban, NE kezdj bele.

De ez igaz mindenre...

Biztos tudás nélkül LEHETETLEN, hogy hosszú távon sikeres legyél.

Minden piac két embertípusból áll. Az egyik, aki pontosan tudja mit csinál és rendelkezik egy stratégiával.

Ezek a kereskedők olcsón vesznek, kezelik a kockázatot, majd drágán eladnak.

A másik véglet pedig Józsi barátunk, aki a médiából értesülve nem akar lemaradni az őrületes trendről és szerencsét próbál a megtakarított pénzével. Ilyenkor hatalmas mennyiségű „buta pénz” áramlik a piacra, az egekig lőve az árat.

Mindenki abban reménykedik, hogy az árfolyam a végtelenségig fog nőni. Jól tudjuk, ez nem így működik.

Ezután pedig, mikor már az okos befektető úgy gondolja, hogy eleget nyert az ügyleten és szeretne kiszállni, ekkor eladja pénzügyi termékeit.

Az ár mélyzuhanásba kezd, gazdaggá téve a megfontolt okos befektetőt és kisemmizve szegény, tájékozatlan Józsit.

Te Hová Szeretnél Tartozni?

CSATLAKOZZ MOST!

És Váltsd Be A 2 Bónuszod!

Miért jött létre a kurzus?

Gazdasági tanulmányaim során sajnos rájöttem arra a tényre, hogy a hagyományos oktatási rendszer le van ragadva egy szinten.

Hiába fejlődik a világ minden téren, az iskolapadokban ugyan azt a 100 éves sémát nyomják le a diákok torkán. A pénzügyi világban sincs ez másképp.

Szeretném a lehető legtöbb ember szemét felnyitni és megismertetni velük azt a technológiát, ami forradalmasítani fogja a világgazdaságot.

Továbbá, hogy őszinte legyek saját magamnak is szeretnék bizonyítani. Egyrészt azt, hogy képes vagyok átadni az összes tudásomat a kurzus hallgatói számára, ami által az ő életük a későbbiekben jobb lesz.

Másrészt pedig, igaz ez már kissé önzőbb ok, DE:

Mikor 10 év múlva visszapillantok erre az oldalra, tudjam, hogy igazam volt a Bitcoinnal kapcsolatban.

És mindenki, aki meg merte tenni az első lépést affelé, hogy higgyen benne és bennem, mára már egy jobb anyagi helyzetbe került.

RÖVID VS HOSSZÚ TÁV

Miért bukik el a Forex kereskedők

TÖBB MINT 95%-a?

A rossz döntések miatt.

Hiába fizetik ki a méregdrága felkészítőanyagot, abban reménykedve hogy milliárdosok lesznek, ha nem tudnak ésszerű és határozott döntéseket hozni.

Döntéseik nem megalapozott kutatásokon vagy tesztelt kereskedési módszereken alapulnak, hanem az érzelmeken, a szórakozás iránti igényen.

A reményben, hogy pizsamában otthonról milliókat lehet keresni… Pedig, mint sok minden más, ez is egy olyan szakma, amely hosszú évek alatt kifejlődött készségeket igényel.

A Bitkurzus hosszú távú szemléleten alapszik.

Legelső és legfontosabb szabályunk pedig: Ne veszítsük el a pénzünket!

Személyes tapasztalatom, hogy minél rövidebb időtávot veszünk alapul, annál nagyobb a kockázat és vele együtt nagyobb pedig az esély arra, hogy elveszítjük pénzünket.

Mit Tartalmaz A Kurzus?

4 orányi

Oktatóvideó

1.RÉSZ: Az Elengedhetetlen Tudás

Mi a Pénz? - Elgondolkodtál már azon, hogy mitől pénz a pénz? Mindenki rajong és odáig van érte, mégse tudjuk hogyan is működik. Miután elsajátítottad a fejezetet, meg fogod érteni a JÓ PÉNZ funkcióit és látni fogod a különbséget a monopolys játékpénz és a valódi, értékkel bíró pénz között.

Így Jutottunk El Idáig - Az első számú dolog, amely megállítja a befektetni vágyó embereket a sikerben, hogy nem ismerik az idáig vezető utat! Ez a fejezet bemutatja a pénz történetét több száz évre visszamenően és azt, hogy miért lett az arany a pénzek királya.

Jelenlegi Banki Rendszer Hibái - Megbeszéljük, mi okozza a világban felmerülő társadalmi egyenlőtlenséget. Azt, hogy miért van a felső 1%-nak több vagyona, mint az alsó 50%-nak. Megismerkedünk gazdasági összefüggésekkel és szakszavakkal, amelyeknek megértése elengedhetetlen, hogy el tudjunk igazodni a mai világban.

Az Idő és a Pénz Kapcsolata - Az idő pénz. Sokszor hallottuk már ezt a közmondást. De gondoltad volna, hogy ennek van egy mélyebb gazdasági jelentése is? Az emberek saját magukkal kötött megállapodásai és ígéretei jobban befolyásolják sikerességüket mintsem, hogy mennyi pénz van a tárcájukban.

A Tökéletes Pénz – Létezik egyáltalán ilyen? És ha igen, milyen tulajdonságai vannak? A szomorú tény, hogy hozzá vagyunk szokva a folyamatosan újabb és újabb címletekben nyomtatott dollárokhoz, forintokhoz. Mindenki amint kézhez kapja, megpróbálja a lehető leggyorsabban elkölteni – így elkerülve, hogy nála inflálódjon. Ez egy ördögi kör, amire megoldást jelent a tökéletes pénz.

A Nagy Átverés – Talán a legfontosabb rész az egész kurzus során. Lerántjuk a leplet a jelenlegi pénzügyi rendszerről. Nehéz lesz elsőre megérteni, de direkt így lett kitalálva…Bonyolult, így az átlagember nem látja át és nem tesz fel róla kérdéseket.

2.RÉSZ: A Bitcoin

Az Alapokat Tudnunk Kell – Amint látod, csak a második részben fogunk a Bitcoinról beszélni. Csak akkor tudjuk megérteni milyen jelentősége van, ha értjük hogyan működik a gazdaság és mi miért történik. Az első egésze ezt a célt szolgálja. Ebben a fejezetben megmutatom, hogyan funkcionál a Bitcoin, bemutatom a felépítések és a mögöttes technológiai hátterét is.

Bonyolult Dolgokról Érthetően – Az elmúlt éveket a kriptovaluták tanulmányozásával töltöttem. Nagyon sok felesleges információt kellett végig olvasnom, mire megmaradt az egész story mondanivalója. Ebben az összeszedett és átgondolt fejezetben egyszerűen elsajátíthatod a rendszer szakzsargonját és működését.

3.RÉSZ: Minden, Ami Nem Bitcoin

Lefedjük az Egész Piacot – A jelenlegi kriptopiac több mint felét a Bitcoin teszi ki. Minden más projektet átfogó néven alternatív coinoknak, azaz altcoinoknak hívunk. Részletesen megnézzük azokat a kriptovalutákat, amelyekben az elmúlt 5 évben a befektetők láttak potenciált. Átnézzük a működésüket és következtetéseket vonunk le a rendelkezésünkre álló információkból.

Stabil Coinok – Ezeknek a kriptovalutáknak az értéke mindig rögzítve van valamihez. Képzeljük csak el a dollárt…Csak digitálisan. Kizárólag Te rendelkezel felette és azt csinálsz vele, amit szeretnél. De mégis miben tér el a bankszámládon lévő dollártól? Elvégre ahhoz is hozzáférek bármikor. Ezt a kérdést fogjuk tisztázni, mert hatalmas különbség van a két dolog között.

Így Tudsz Lenyomozhatatlanul Pénzt Küldeni – Léteznek olyan kriptovaluták, amik erre szakosodtak. A teljes anonimitásra. A saját pénzed és digitális éned felett egyedül Te rendelkezhetsz. A privacy coinok visszaadják a jogot arra, hogy szabadon hozz döntéseket a pénzügyeiddel kapcsolatban.

Hogyan Ismerj Fel egy Lehúzós Átverést? – Egy részletes példán keresztül megnézzük, hogyan károsította meg a befektetőket egy ilyen átverés 15.000.000.000 dollárral. Az piramisjáték vonásai felismerhetőek. A kurzus folyamán a hosszútávú gondolkodásmódot helyezzük előtérbe. Célunk, hogy ne dőljünk be mindenféle ,,Legyél Milliomos 7 nap alatt” című csalássorozatnak.

4.RÉSZ: A Tudatosság

Így Válassz Megfelelő Stratégiát – A legtöbben úgy kezdenek el befektetni, hogy nincs egy előre kitervelt képük arról, mit és hogy fognak csinálni. Úgy vannak vele, majd lesz valahogy… Én szeretem megtervezni lépésről lépésre a dolgaimat. Nem szeretek olyan helyzetbe kerülni, amire nem készültem fel és így nincs rálátásom a problémára. Legyünk igen is előre tekintőek és ne sajnáljuk magunktól azt az időt, mikor leülünk és átgondoljuk a tervünket!

Mennyi lesz egy Bitcoin ára? – Ezt nehéz konkrétan megmondani. Szinte lehetetlen. Viszont meg tudjuk tippelni különböző grafikonok és sokak számára nem ismert összefüggések alapján. Ebben a fejezetben értékelési módszereket és kimutatásokat nézünk meg arra vonatkozóan, hogy mennyit fog érni a jövőben egy Bitcoin. 2008 óta állnak rendelkezésre adatok – eddig sikeresen jelezték előre a leendő árfolyamot. Szerintem az elkövetkezendő években sem fog megtörni ez a széria.

A Kurzus Elvégzése Során Megtudod

Miért Ragaszkodom Ezekhez A Szabályokhoz!

SOHA ne kockáztasd egyetlen kereskedésben a vagyonod több mint 10%-át.

Megfelelően oszd meg a kockázatot az egyes piacok között.

SOHA ne lépj be a piacra ha bizonytalan vagy. És ne alapozz a trendekre.

Próbáld meg elkerülni a kis profitokat és a nagy veszteségeket.

Hozz megfontolt döntéseket és inkább a megszerzett tudásodra hallgass, mintsem az érzelmeidre.

Vegyél olcsón és adj el drágán. Egyszerűnek tűnik, de nem az.

Minden jog fenntartva! Copyright © 2021 Gál Roland - Bitkurzus.hu

Az oldalon fellelhető tartalmak másolása, harmadik fél számára történő továbbítása csak Gál Roland kizárólagos beleegyezésével, írásos formában való engedélyével történhet. Azon személy, aki ennek ellenére megszegi a fenn említett szabályztatot, jogi eljárásban részesülhet.

A bitkurzus.hu weboldalon található oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket, hiszen az bitkurzus.hu -n szolgáltatott információk nem garantálják a sikeres, profitábilis kereskedést.